asiakaslupauksemme - nainen joka katsoo kännykkäänsä ja symboli asiakastyytyväisyydestä

TOOLSin asiakaslupaus

Saamme yritykset toimimaan

Visiomme

Tärkein asiakasryhmämme ovat yritysasiakkaat, jotka toimivat teollisuudessa, korjaamoilla, rakentamisen ja infrarakentamisen alalla, julkisella sektorilla, kuljetusalalla sekä maa- ja metsätaloudessa.

Tiedämme, että yrityksesi haluaa tuotteiden, palveluiden ja neuvonnan olevan parasta laatua. Jotta voimme täyttää odotuksesi, tarjoamme avuksesi päteviä myyjiä, teemme läheistä yhteistyötä markkinoiden johtavien toimittajien kanssa ja kehitämme omia tuotemerkkejämme ja valikoimaamme jatkuvasti.

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita ja asiantuntijatason osaamista. Näin he voivat keskittyä kehittämään uusia ja innovatiivisia ratkaisuja ja luomaan vieläkin turvallisempia ja kannattavampia työpaikkoja.

Valitsemalla TOOLSin voit luottaa meihin

Ammattimaisuus
TOOLS on tarjonnut asiantuntevaa neuvontaa teollisuusalan ammattilaisille yli 100 vuoden ajan. Pyrimme joka päivä toteuttamaan visiotamme: yksinkertaisempi, turvallisempi ja kestävämpi arki ihmisille, jotka saavat aikaan merkittäviä asioita.

Oikeiden ja tarkkaan harkittujen neuvojen, tuotteiden ja palveluiden avulla pääsemme pidemmälle yhdessä.

Turvallisuus
Terveys, turvallisuus ja ympäristö ovat TOOLSille kolme tärkeää peruspilaria, joihin panostamme yhtä vahvasti viikon jokaisena päivänä.

Saatavuus
TOOLSin asiakkaat saavat aina yhtä laadukasta ja asiantuntevaa palvelua riippumatta siitä, asioivatko he kanssamme myymälässä vai verkkokaupassa. Tuotteitamme voi ostaa myymälästä, verkosta tai suoraan myyntiedustajiltamme. Asiantuntijamme auttavat sinua tarjoten huipputason kokemuksia, jotka sopivat juuri sinun osto-, toimitus- ja palvelutoiveisiisi ja -tarpeisiisi.

Saamme yritykset toimimaan

Tiedämme, mitä teemme.

Ymmärrämme aidosti asiakkaitamme.

Osaamisemme myös auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan omia haasteitaan.

Haluatko lisätietoja meistä ja ajattelutavastamme?

Ota yhteyttä saadaksesi neuvoja asiantuntijaltamme alueella, jolla tarvitset apua.