Töihin TOOLSille


Kaikki alkaa ammattilaisista

Alligossa yhdistyvät vahvat tuotemerkit TOOLS, Grolls ja Swedol. Yhdessä autamme pohjoismaisia ​​ammattilaisia ​​- rakentajia, teollisuustyöntekijöitä, julkisen alan työntekijöitä, kuljettajia, öljytyöntekijöitä, kalastajia, metsänhoitajia, maanviljelijöitä - ja monia muita, jotka ovat päivittäin riippuvaisia ​​oikeista laitteista ja työvaatteista tehdäkseen työtä, josta he voivat olla ylpeitä. Riippumatta siitä, työskentelevätkö he yksityisyrittäjänä vai suuressa teollisuusyrityksessä, autamme heitä saamaan heidän yrityksensä toimimaan joka päivä.

Sitoutuminen, yhteistyö ja oppiminen

TOOLSissa ja Alligossa elämme ydinarvojemme – sitoutumisen, yhteistyön ja oppimisen – mukaan, mikä luonnehtii jokapäiväistä työtämme niin asiakkaiden kanssa kuin omassa yrityksessämme. Voidaksesi menestyä kanssamme jaat arvopohjamme, olet intohimoinen kehittämään liiketoimintaa ja haluat kehittyä itse sekä luonnollisesti rakastat yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.

Sitä ovat TOOLS ja Alligo. Tervetuloa meille!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme career.alligo.com/fi.

Tools medarbetare och produkter

Haluatko olla osa kehittyvää ja kasvavaa yritystä?

Osana TOOLSia saat mahdollisuuden jatkuvasti kehittyä ja oppia uusia asioita. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille etusijalla.
Tarvitsemme apuasi

Kasvamme ja etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä eri aloille, eri toimipisteisiin. Olemme kasvava yritys – haluatko olla osa sitä? Hae meille lähettämällä CV:si.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme täältä.