TOOLS toimittaa tuotteita Pohjoismaiden ammattilaisille

Saamme yritykset toimimaan tarjoamalla ammattilaisille heidän tarvitsemansa luotettavat työkalut, kulutustavarat, vaatteet ja suojaimet sekä luotettavien asiantuntijoiden neuvot. Joka päivä.

Meille yksikään asiakas ei ole liian pieni tai liian suuri. Palvelemme sekä myymälöissä, verkossa että asiakkaiden tiloissa. Haluamme auttaa asiakkaita suorittamaan työnsä niin, että he voivat olla siitä ylpeitä.


Todellista lisäarvoa

TOOLS syntyi vuonna 2003 ja kehittyi muutamassa vuodessa Pohjoismaiden suurimmaksi tuotteiden ja palveluiden tarjoajaksi teollisuustyöntekijöille, julkishallinnolle ja muille ammattilaisille. Jo vuodesta 2003 lähtien TOOLS on pyrkinyt tuottamaan asiakkailleen todellista lisäarvoa.

Yli 100 myymälää

Meillä on nykyisin yli 100 myymälää Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Suomessa toimimme koko maassa Helsingistä Rovaniemelle.

Osta mistä haluat

Tuotteitamme voi ostaa myymälästä, verkosta tai suoraan kenttämyyjiltämme.

Anna asiantuntijoidemme auttaa

Asiantuntijamme antavat luotettavia neuvoja yrityksesi ammattilaisille.TOOLS – osa Alligo-konsernia

Alligo on Pohjoismaiden johtava toimija työvaatteiden, henkilönsuojainten, työkalujen ja tarvikkeiden alalla. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 8,5 miljardia SEK, ja sillä on noin 2 300 työntekijää. Alligo AB (publ) listautui Tukholman pörssiin kesäkuussa 2017. Lue lisää osoitteesta www.alligo.com

Alligon omia konseptibrändejä ovat Swedol, Grolls ja TOOLS.