Tämä on tools - käsi kohti aurinkoa

Tämä on TOOLS

Tavoitteena työpäiväsi optimointi ja sujuvoittaminen

Jo vuodesta 2003 lähtien TOOLS on pyrkinyt tuottamaan asiakkailleen todellista lisäarvoa. Uskomme vahvasti, että ammattilaistason neuvonta ja asiantuntemus auttavat asiakkaitamme saamaan toivomansa laadukkaan palvelukokemuksen. Tiedämme, että kaikille sattuu huonoja päiviä, mutta niitä voidaan myös estää ja vähentää. Haluamme, että tuotteemme ja palvelumme todella vaikuttavat tähän. Autamme sinua optimoimaan ja sujuvoittamaan työpäiväsi ja tekemään niistä mahdollisimman tuottavia.

TOOLS hyödyntää vankkaa osaamistaan ja tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa neuvonantajana ja asiantuntijana. Lisäksi toimitamme monenlaisia tuotteita ja palveluita. Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa asiakkaitamme suojelemaan työntekijöitään ja että laadukkaat tuotteemme ja asiantuntemuksemme saavat aikaan uusia, innovatiivisia ratkaisuja ja auttavat luomaan turvallisemman ja tuottavamman työpaikan. Priorisoimme terveyttä, ympäristöä ja turvallisuutta kaikessa toiminnassamme.

Me autamme siellä, missä apua tarvitaan

TOOLSin tärkein kohderyhmä ovat asiakkaat, jotka toimivat teollisuudessa, korjaamoilla, rakentamisen ja infrarakentamisen alalla, julkisella sektorilla, kuljetusalalla sekä maa- ja metsätaloudessa. Monet Suomen suurimmista teollisuuden toimijoista pitävät meitä ammattitaitoisena ja itsestään selvänä kumppanina turvallisemman ja tuottoisamman arjen luomisessa.

TOOLSin palvelu on aina yhtä laadukasta ja asiantuntevaa riippumatta siitä, missä prosessin vaiheessa kohtaamme. Tuotteitamme voi ostaa myymälästä, verkosta tai suoraan myyntiedustajiltamme.

Luomme päivittäin ainutlaatuisia asiakaskokemuksia, jotka perustuvat juuri sinun osto-, toimitus- ja palvelutoiveisiisi ja -tarpeisiisi. Mukautamme aina tarjontaamme tilanteeseen sopivalla tavalla.

Saamme yritykset toimimaan – joka päivä

Tiedämme, mitä teemme.

Ymmärrämme aidosti asiakkaitamme.

Osaamisemme myös auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan omia haasteitaan.

  

Haluatko lisätietoja meistä ja ajattelutavastamme?

Ota meihin yhteyttä ja kerro, millä osa-alueilla asiantuntijamme voivat auttaa.