Historiamme - mies joka kiipeä ylös vuorta

TOOLS – yli 115 vuotta kokemusta

Kaksi kaukonäköistä insinööriä ennakoi teollisuusalan voimakkaan kasvun jo vuonna 1906. Arvid Bergman ja Fritz Beving keskittyivät teknisten tuotteiden tuontiin voidakseen täyttää asiakkaidensa toiminnan tarpeita. Liikeidea osoittautui loistavaksi, ja vauhdikkaasti alkanut toiminta alkoi myös kasvaa nopeasti.

Bergman & Beving listautui pörssiin 70-luvulla. Kolmisenkymmentä vuotta myöhemmin yritys päätti terävöittää tarjontaansa luomalla kolme eri yhtiötä.

TOOLS-tavaramerkki syntyi vuonna 2003 yrityksen hankittua vahvoja paikallisia rautakauppoja ympäri Ruotsia. Muutamassa vuodessa luotiin Pohjoismaiden suurin tuotteiden ja palveluiden tarjoaja teollisuustyöntekijöille, julkishallinnolle ja muille ammattilaisille.

Vuonna 2017 Bergman & Beving jaettiin kahteen osaan, ja TOOLS siirtyi osaksi uutta Momentum Group -konsernia.

Olemme ylpeitä historiastamme

Vuonna 2020 TOOLSista tuli yrityskaupan myötä osa Alligoa, joka on pohjoismaisten markkinoiden johtava toimija työvaatteiden, henkilönsuojaimien, työkalujen ja tarvikkeiden alalla.

Nykyisin TOOLSilla on yli 100 myymälää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Suomessa meillä on myymälöitä Rovaniemeltä Helsinkiin.

Olemme ylpeitä historiastamme ja haluamme tulevaisuudessakin tarjota parasta asiantuntemustamme asiakkaille, jotta he voivat kehittää toimintaansa.

Tule mukaan matkallemme ja seuraa uutispäivityksiämme!