3M
Sopimusvalikoima

VIIMEISTELYPYÖRÖ 3M SCOTCH-BRITE SC-DH

Alkaen 4,79 € Alv 0%

Tästä tuotteesta voidaan periä ympäristömaksu.

Tuotenro: Valitse alhaalta nähdäksesi tuotenumeron
Artikkelinumero:
Verkkovarasto:
Vain %1 jäljellä
Myymälävarasto:
Valitse myymälä Auki tänään:
 • Tuotetiedot
  Tuotetiedot
  Laaja valikoima hiomatuotteiden kokoja ja karkeuksia tarjoaa oikeat tuotteet puhdistukseen, viimeistelyyn, tasoitukseen ja kevyeen jäysteenpoistoon Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä ja ehkäisee tukkeutumista, mikä antaa lisää käyttöaikaa Mukautettava laikka käsittelee pinnat kovertamatta ja vahingoittamatta perusainetta ja aiheuttamatta koloja Sopii metallille, komposiitille, muoveille ja muille materiaaleille Laikan tarrakiinnitys nopeisiin laikanvaihtoihin monivaiheisissa viimeistelyprosesseissa Scotch-Brite™-viimeistelylaikka on kestävä laikka, jota käytetään ensimmäisenä vaiheena puhdistuksessa, tasoituksessa, jäysteenpoistossa ja viimeistelyssä. Laikkamme toimivat hyvin muotoilluilla tai epätasaisilla pinnoilla muuttamatta työkappaleen muotoja. Scotch-Brite™-viimeistelylaikkamme on ihanteellinen valinta ensimmäisen vaiheen puhdistuksessa, tasoituksessa, jäysteenpoistossa ja viimeistelyssä. Laikkojemme avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä ja ehkäisee tukkeutumista, mikä lisää laikan käyttöikää. Hioma-aineena käytettävä tasaisesti jakautunut alumiinioksidi antaa nopean hionnan yhdenmukaista viimeistelyä varten. Viimeistelylaikoissamme käytetään hioma-aineena alumiinioksidia, joka on teollisuuden ammattilaisten ykkösvalinta nopean hionnan ja pitkän käyttöiän takia. Se on luja, kestävä hioma-aine, joka murtuu itsestään käytön aikana ja tuo jatkuvasti esiin uutta hiomajyvän pintaa. Alumiinioksidi on vahva ja luja mineraali, joka hioo nopeasti ja muodostaa vähän lämpöä. Sitä käytetään laajalti erilaisten materiaalien hiontaan ja viimeistelyyn sekä puun että metallin työstössä. Teollisuuskäyttöön suunnitellut Scotch-Brite-hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia viimeistelytuotteita, joissa hioma-aineiden ja nailonkuidun tai synteettisten kuitujen yhdistelmä luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen koko elinkaaren ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa. Käyttökohteet Käytetään nopeaan hiontaan ja tehokkaaseen ensimmäisen vaiheen puhdistukseen, tasoitukseen, jäysteenpoistoon ja viimeistelyyn Sopii metallille, komposiitille, muoveille ja muille materiaaleille
 • Tekniset tiedot
  Tekniset tiedot
  TuotenroPG-1014475
 • Security sheet
  Security sheet

  Select variant to show link for security sheet

 • Osto- ja toimitustiedot
  Osto- ja toimitustiedot
  ILMAINEN TOIMITUS YLI 200 € TILAUKSILLE

  TOOLS tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat

  Tiliasiakkaille toimitus Postin Express-pakettina 7,95 €

  Yli 200 euron tilauksiin ilmainen toimitus.

  *Postin Express-pakettitoimitus 7,95 €
  Toimitetaan kuittausta vastaan toimitusosoitteeseen arkipäivisin klo 8-16

   

  Palautusoikeus ja tuotevaihdot

  Palautuksesta tulee sopia ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tools.fi.
  Lue lisää
  palautusoikeudesta ja toimitusehdoista.
  Palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.
  Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.