TYROLIT
Sopimusvalikoima

HIOMAHARJA 100X100X19 3M A MED/CP-MB PN00578

100,21 € Alv 0%
Tuotenro: 47044418
Artikkelinumero:
X
|
Toim. tuotenro: 7000091729
Verkkovarasto:
Myymälävarasto:
Valitse myymälä Auki tänään:
 • Tuotetiedot
  Tuotetiedot
  Tuotekuvaus
  Avoin, joustava liuskarakenne, joka on pehmeä ja muotoiltava yhtenäiseen pintakäsittelyyn ilman kulumisjälkiä Saatavilla eri karkeuksilla tarvittavan viimeistelyjäljen saavuttamiseksi Soveltuu hyvin pinnan viimeistelyyn, käsittelyjälkien poistoon, oksidin poistoon, harjatun pinnan aikaansaamiseen ja muotoiltujen pintojen ”satinointiin” Avoin verkkorakenne estää hiomajätteen kerääntymistä laikkaan, mikä nopeuttaa hiomista ja pidentää laikan käyttöikää Verkkomateriaali mukautuu pinnan epätasaisuuksiin kovertamatta pintaa ja muuttamatta kappaleen geometriaa Tiheästä Scotch-Brite-materiaalista valmistettu laikka, jossa hiomamineraalina on käytetty alumiinioksidia Kolmiulotteinen Scotch-Brite-kuitumateriaali antaa yhtenäisen, toistettavan lopputuloksen hiottavaa kappaletta vaurioittamatta. Scotch-Brite™-hionta- ja kiillotuslamelliharjat sisältävät 3M™:n patentoitua kuitumateriaalitekniikkaa. Harjojemme avoin verkkorakenne vähentää käyttökatkoksia ja parantaa tuottavuutta vähentämällä tukkeutumista ja pidentämällä tehokasta hionta-aikaa. Harjan vaihtoväli on pidempi kuin tavanomaisilla harjoilla. Kuitutekniikka tekee teolliseen käyttöön suunnitelluista Scotch-Brite-viimeistelytuotteista ainutlaatuisia. Hiomamineraali on kiinnitetty hartsisidoksella nailonkuituihin. Kuiduista muodostuu paksu, avoin verkko. Kuitujen kimmoisa verkkomateriaali myötäilee pinnanmuotoja ja poistaa tehokkaasti jäysteet, tahrat ja epäpuhtaudet vahingoittamatta työkappaleen geometriaa. Se vähentää uusintatöiden tarvetta ja parantaa tuottavuutta. Hiomapöly ei sitoudu avoimeen verkkorakenteeseen, mikä ehkäisee hiomatuotteen tukkeutumista. Verkon nailonkuidut murtuvat hiottaessa paljastaen jatkuvasti uutta hiomamineraalia, joten hiontajälki on poikkeuksellisen yhdenmukaista ja hiomatuotteet erittäin suorituskykyisiä ja pitkäikäisiä. Scotch-Brite-tuotteet parantavat tuottavuutta. Ne lisäävät myös käyttäjien turvallisuutta, koska puhdistuskemikaalien ja -tahnojen tarve vähenee eikä niistä irtoa vammoja aiheuttavia säikeitä, kuten teräsharjoista. Scotch-Brite-hiomatuotteet toimivat nopeasti ja tuovat yhdenmukaisia tuloksia kappale toisensa jälkeen esteettisessä viimeistelyssä, hitsausjälkien tasoituksessa ja jäysteenpoistossa. Käyttökohteet Käytetään reunojen pyöristämiseen,‎ muotoiltujen pintojen viimeistelyyn, kiillottamiseen, hitsausjälkien poistoon ja tasoittamiseen
 • Tekniset tiedot
  Tekniset tiedot
  BrändiTYROLIT
  Tuotenro47044418
  Toimittajan tuoteno7000091729
  Unspsc31191502
  Yksikkökoodist
  Field assortment FI-6Vakioalue
  YksikkökoodiPiece
  Recordingmuu
  Leveys (mm)100mm
  Maksimi pyörimisluku (1/min)40001/min
  Laikan halkaisija (mm)100mm
  Hiomakankaan raekokokeskihieno
  Raetyyppialumiinioksidi
  Soveltuu teräkselleOikein
  Soveltuu ruostumattomalle teräkselleOikein
 • Osto- ja toimitustiedot
  Osto- ja toimitustiedot
  ILMAINEN TOIMITUS YLI 200 € TILAUKSILLE

  TOOLS tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat

  Tiliasiakkaille toimitus Postin Express-pakettina 7,95 €

  Yli 200 euron tilauksiin ilmainen toimitus.

  *Postin Express-pakettitoimitus 7,95 €
  Toimitetaan kuittausta vastaan toimitusosoitteeseen arkipäivisin klo 8-16

   

  Palautusoikeus ja tuotevaihdot

  Palautuksesta tulee sopia ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tools.fi.
  Lue lisää
  palautusoikeudesta ja toimitusehdoista.
  Palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.
  Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.