3M
Sopimusvalikoima

HARJALAIKKA 3M SCOTCH-BRITE BRISTLE BD-ZB

59,36 € Alv 0%
Tuotenro: 699086674
Artikkelinumero:
X
|
EAN: 3004801124537
|
Toim. tuotenro: 7100138287
Verkkovarasto:
Myymälävarasto:
Valitse myymälä Auki tänään:
 • Tuotetiedot
  Tuotetiedot
  Tuotekuvaus
  3M™:n keraaminen hiomajyvä antaa aggressiivisen hionnan ja tasaisen pinnanlaadun laikan koko käyttöiän ajan Joustavat harjakset vaativat vähemmän painetta kuin teräsharjat ja mukautuvat pinnanmuotoihin myös monimuotoisia kappaleita käsiteltäessä Harjasten välistys on ihanteellinen pinnoitteiden poistoon ja muihin suuren kuormituksen käyttökohteisiin Turvallisempi kuin perinteiset metalliharjat – ei irtoavia metallisäikeitä. Turvallinen: ei irtoavia teräslankasäikeitä tai metallihiukkasia. Scotch-Brite™ -harjalaikassa on keraamista hiomajyvää sekä muotoillut, joustavat harjakset, jotka antavat enemmän pintakontaktia kuin teräsharjat ja säilyttävät hiomatehon laikan koko käyttöiän ajan. Harjalaikat poistavat maalin, tahrat, liima-aineet, hitsauspurseet, ruosteen, raskaat oksidit ja pinnan epäpuhtaudet. Scotch-Brite™-harjalaikkamme on suunniteltu kestämään pidempään kuin muut hiomalaikat. Harjalaikkamme toimivat hyvin alumiinia, messinkiä, pronssia, hiiliterästä, valurautaa, ruostumatonta terästä ja muita metalleja käsiteltäessä. Joustavat harjakset pysyvät normaalissa käytössä turvallisesti paikoillaan ja saavat aikaan halutun pinnan kevyellä paineella. Ne eivät sisällä irtoavia metallisäikeitä ja ovat siksi turvallisempia käyttää. Näissä laikoissa on 3M™:n keraamista alumiinioksidimineraaliseosta, joka on suunniteltu parantamaan hiomajyvän lujuutta ja kovuutta niin, että suorituskyky on mitä parhain. Keraaminen alumiinioksidiseos on suunniteltu murtumaan säännöllisesti, joten hiomatuotteen käyttöikä ja kestävyys ovat parempia kuin perinteisillä alumiinioksidihiomatuotteilla. Täydellisesti keskiraskaaseen ja raskaaseen aineenpoistoon sekä viimeistelyyn sopivat keraamiset hiomatuotteet on suunniteltu hiomaan nopeasti ja kestämään suurta lämpöä ja hiontapainetta. Scotch-Brite hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia pinnankäsittelytuotteita, joissa on kuitumatriisiin yhdistettyjä hioma-aineita. Hioma-aineiden yhdistäminen kuitumateriaaliin luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa rajoittamalla kuitujen tukkeutumista. Käyttökohteet Laikat poistavat maalin, tahrat, liima-aineet, hitsauspurseet, ruosteen, raskaat oksidit ja pinnan epäpuhtaudet laajoilta alueilta
 • Tekniset tiedot
  Tekniset tiedot
  Brändi3M
  Tuotenro699086674
  Toimittajan tuoteno7100138287
  EAN3004801124537
  Unspsc31191506
  Yksikkökoodist
  Recordingkierre
  Soveltuu maalilleTrue
  Maksimi pyörimisluku (1/min)300001/min
  Laikan halkaisija (mm)115mm
  Sopii metallilleOikein
  Raetyyppialumiinioksidi
  Soveltuu teräkselleOikein
  Soveltuu ruostumattomalle teräkselleOikein
 • Osto- ja toimitustiedot
  Osto- ja toimitustiedot
  ILMAINEN TOIMITUS YLI 200 € TILAUKSILLE

  TOOLS tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat

  Tiliasiakkaille toimitus Postin Express-pakettina 7,95 €

  Yli 200 euron tilauksiin ilmainen toimitus.

  *Postin Express-pakettitoimitus 7,95 €
  Toimitetaan kuittausta vastaan toimitusosoitteeseen arkipäivisin klo 8-16

   

  Palautusoikeus ja tuotevaihdot

  Palautuksesta tulee sopia ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tools.fi.
  Lue lisää
  palautusoikeudesta ja toimitusehdoista.
  Palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.
  Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.